Gratis Aanmelden

Eenmalige ontmoeting milf (34)

VeerF (34)

Waar ik redelijk opgewonden van word is als we seks hebben en we maken daar een foto of een film van. Wel zonder onze gezicht in beeld, maar al onze intieme delen wel volop in beeld. Wie houdt hier ook van en wilt dit samen met mij doen?

Maak contact met haar
  1. Naam: VeerF
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Urk
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenmalige milf VeerF van 34 uit Urk, Flevoland ontmoeting
RichBitch (34)
★★★★☆
Ik zoek leuke lekkere mannen die zin hebben in een lekker spannend avontuur zonder teveel gezeur eromheen. Ik ben een meid met klasse en zoek dat ook in een man..
Hete date met milf
Faith (32)
★★★★☆
Ik kik erop wanneer ik merk dat mannen geilen op mijn lichaam! Ik ben dan ook niet bepaald een doetje hoor! Mijn vriendje vind het ook heerlijk om mij met andere mannen te delen en wil mij daarom graag uitlenen! Ik kan maar niet genoeg krijgen van het genot en laat me graag verschillende keren per dag heerlijk verwennen! Ik ontvang je thuis als je er geen problemen mee hebt dat mijn viendje gaat toekijken!
Lekkere sex met milf
Fun2date (45)
★★★★☆
Heel erg benieuwd wat voor mannen hier zijn, zelf zie ik het wel zitten om eerst ergens wat te gaan eten en dan een filmpje pakken, zo kunnen wij misschien wat leuks op gaan bouwen. Erotiek hoort er wel bij, maar eerst rustig opbouwen met een paar dates en dan kan er altijd nog van alles gebeuren?
Geile vrijpartij met vrouw
suikerronja (40)
★★★★☆
Ik zoek een suikeroompje. Ik hou van luxe en verwennerij en dat mag doorgevoerd worden in bed. Ik ben goed in erotische massages geven en ik ontvang het ook graag. Mannen van het goede leven mogen mij contacten.
Wulpse vrijpartij met mama
Rielana (45)
★★★★☆
Soms is gewoon lekker bankhangen in een ochtendjas of een huispak toch gewoon lekker? Een leuke film of serie erop en genieten maar. Maar soms is het ook fijn als je dan tegen iemand aan kan hangen.
Geile neukpartij met vrouw
Anexa (33)
★★★★★
zijn hier ook oudere mannen aanwezig met de nodige ervaring in het uitgebreid verwennen van een vrouw? Jongens van mijn leeftijd weten helaas niet altijd hoe een vrouw te plezieren en nemen er ook geen tijd voor. Bij hen is het gewoon erop en eraf en mijn behoeftes worden nogal eens vergeten. Dus bij deze: ik zoek een man met ervaring die mij ook laat genieten en een absoluut hoogtepunt kan bezorgen.
Wulpse neukpartij met milf
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Julie
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een handige timmerman die voor mij een kast kan maken, op maat... Het is vrij duur, te duur voor mij, dus ik dacht misschien kan ik in natura alles betalen?
Timmerklus (Klus van 4 uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★★
Ik heb een haag waar een stuk van af moet, maar ik ben niet zo fan van ladders en hoogtes, dus ik zoek iemand die me kan helpen en wie ik kan belonen met een blowjob.
Struiken snoeien (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten